Vloerenspecialist Hoorn

Vloerenspecialist Hoorn - De expert in vloeren

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor nieuwe vloeren en vloeronderhoud. De uitstraling van uw vloer is bepalend voor het geheel en daarom is het verstandig om advies van een vloerenspecialist uit Hoorn te vragen. Wij hebben in Hoorn meerdere vloerenspecialisten binnen ons netwerk die u direct van dienst kunnen zijn. Iedere vloerenspecialist is in het bezit van Kluskeurmerk zodat wij u kwaliteit garanderen.

Onderhoud, renovatie en nieuwe vloeren

Zoals gezegd kunt u voor alle vloerwerkzaamheden bij ons terecht. VloerenXperts heeft altijd een vloerenspecialist in Hoorn voor u beschikbaar. Het enige wat u hoeft te doen is het contactformulier in te vullen en vervolgens ontvangt u meerdere offertes van bedrijven uit de regio van Hoorn. Zo kunt u direct vergelijken en vele euro’s besparen op de kosten.

De kracht van ons netwerk in Hoorn

Doordat wij meerdere bedrijven uw aanvraag voorleggen scheelt dit u enorm veel tijd om zelf offertes aan te vragen en te vergelijken. Via ons heeft u via één contactformulier direct meerdere prijsopgaven en kunt u uw vloerenspecialist in Hoorn kiezen. De medewerkers zijn allen ervaren en deskundig op hun vakgebied en adviseren, leveren, leggen en onderhouden uw vloer met gedegen vakkennis. Betrokken personeel dat hoogstaande kwaliteit levert.
Contact met vloerenspecialist

Kiezen voor VloerenXperts
 • Landelijk netwerk vloerenspecialisten
 • Gratis offertes vergelijken
 • Alleen bedrijven uit Hoorn
 • Uw aanvraag is geheel vrijblijvend
 • Wij leveren alle soorten vloeren
 • Vergelijk en bespaar op uw kosten
 • Topmerken en uitstekende garanties
Stel op de vloer *Uit de praktijk is gebleken dat het vergelijken van vloeren offertes een besparing van ongeveer € 350,- oplevert. Onze dienst is gratis en geheel vrijblijvend.


Gietvloeren Steeds meer consumenten ontdekken de gietvloer. Deze vloeren worden veel gelegd in nieuwbouwwoningen. Gietvloeren hebben een strakke en stijlvolle uitstraling. Meer over gietvloeren
Parketvloeren De parketvloer is niet meer weg te denken uit ons interieur. Veel woningen vervangen tapijt voor parket. Niet verwonderlijk want de mogelijkheden zijn enorm. Meer over parketvloeren
Werkgebied
In Hoorn hebben wij diverse vloerenspecialisten aangesloten binnen ons netwerk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan om deze vervolgens te vergelijken. Contact en offerte aanvragen

In 1 dag uw nieuwe vloer

Onze vloerenspecialisten streven er naar om uw vloer in één dag op te leveren. Bij grote projecten worden er samen met u afspraken gemaakt.

Kwaliteit en service

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij staan bekend om onze hoogstaande kwaliteitsvloeren, persoonlijke service en vakkundig personeel.

Werkgebied informatie

Ook u kunt profiteren

Veel mensen gingen u al voor. Niet verwonderlijk want u kunt gratis vergelijken en zo besparen op de kosten van uw nieuwe vloer.

Contact en offerte vloerenspecialist


Wij geven onafhankelijk advies over vloeren

Wanneer u eenmaal de prijsopgaven heeft bekeken en er zit een geschikte tussen dan maakt u daar een afspraak mee. De vloerenspecialist uit Hoorn komt dan bij u langs om de situatie te bekijken en u onafhankelijk advies te geven. Ook voor onderhoud(advies) staan we graag voor u klaar. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

 • Laten verwijderen van vloerbedekking
 • Renovatie van vloeren
 • Egaliseren van vloeren
 • Leggen en afwerking van complete vloeren
 • Hoogstaande nazorg
Laat u ook adviseren door onze vloerenspecialist uit Hoorn en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Het is geheel gratis en verder zit u aan geen enkele verplichting vast. Omschrijf uw vloerwerkzaamheden in het contactformulier zo volledig mogelijk. Op deze manier kunnen de bedrijven in Hoorn een specifieke prijsopgave toesturen.
Klantervaringen
Nooit geweten dat er zoveel vloerenspecialisten in onze regio actief waren. 4 offertes ontvangen en 2 bedrijven uitgenodigd voor advies. – C. Weening - Hoorn
Doordat we de prijzen goed konden vergelijken hebben we enorm veel euro's kunnen besparen. Wij zijn goed geholpen door keurig personeel dat kennis van zaken had. – S. Swart - Hoorn

Vloeren merken