Parketvloeren

Parketvloeren in alle soorten en maten

Toe aan een nieuwe parketvloer? Of kan uw parketvloer wel een opknapbeurt gebruiken? Dan bent u hier op de juiste plek. Hier vindt u meer informatie over soorten parketvloeren, stijlen en onderhoud. U kunt ook meteen gratis advies en gratis offertes aanvragen van onze parketvloer specialisten die door het hele land actief zijn. Er is altijd wel een specialist bij u in de buurt beschikbaar!

Helemaal thuis in parketvloeren

De populariteit van parketvloeren is niet te evenaren. Nog steeds vinden de meeste mensen de parketvloer de allermooiste soort vloer. Dat is niet zo vreemd, want parketvloeren blinken uit in sfeer en uitstraling. Deze vloeren dragen bij aan het warme en geborgen gevoel dat een woning dient uit te stralen. Uw woning is de plek waar u zich helemaal thuis wilt kunnen voelen. Onze vloerspecialisten kunnen u daarbij helpen, want zij zijn helemaal thuis in het leveren, leggen en onderhouden van hoogwaardige parketvloeren!

Soorten parketvloeren

Er bestaan talloze soorten parketvloeren, onder meer vanwege de keuze uit de vele houtsoorten. Voorbeelden van houtsoorten voor parketvloeren zijn: beuken, kambala en wengé. Maar er zijn er nog veel meer. Vraag ernaar bij uw parketvloeren specialist. Ook op het gebied van patronen zijn er allerlei opties. Daarnaast vraagt elke parketvloer ook om zijn eigen afwerking met een speciale lak of olie. Er zijn dus keuzes genoeg. Hulp nodig? Neem dan hier vrijblijvend contact op met onze parketvloeren specialisten.

Parketvloer in stijl

We zullen u hier ook alvast wat voorbeelden geven van de stijlen die er allemaal mogelijk zijn. Houdt u van klassiek? Dan is het bekende tapisparket misschien iets voor u. Dit is een traditionele parketvloer bestaande uit losse, massieve plankjes. Gaat u liever voor een moderne uitstraling? Dan is een gelaagd massief parket bestaande uit massieve planken beter geschikt. Het is ook mogelijk om met parket een ambachtelijke sfeer te creëren. Of wat dacht u van een parketvloer in een robuuste stijl?

Onderhoud parketvloeren

Parketvloeren moeten goed onderhouden worden om hun prachtige uitstraling en kleur te behouden. Het is belangrijk dat het onderhoud door een echte vakman gebeurt om te voorkomen dat de vloer wordt beschadigd. Een parketvloeren vakman zal uw parketvloer op de correcte manier schuren en nauwkeurig opnieuw lakken of oliën.
Meer weten? Neem dan hier online contact met ons op voor vrijblijvend en gratis advies en offertes van de beste parketvloeren specialisten bij u in de buurt.

Gratis offerte aanvragen

Helaas kunnen wij geen nieuwe aanvragen aannemen. Bent u een bedrijf en wilt u graag in contact komen met nieuwe klanten? Neem dan gerust contact met ons op.

Type code over*: captcha