Over ons

Over VloerenXperts.nl

Onze website is onderdeel van het MKBXperts.nl en heeft als doelstelling om de vraag van de consumenten te koppelen aan de lokale markt. Doordat wij een samenwerking hebben met het gerenommeerde Kluswebsite leggen wij uw aanvraag voor bij diverse erkende vloerspecialisten bij u uit de regio. U ontvangt vervolgens de offertes geheel vrijblijvend om deze met elkaar te vergelijken.
Wanneer er een geschikte offerte tussen zit bent u vrij om met deze vloerspecialist contact op te nemen voor een vervolgafspraak. Mochten de ontvangen offertes niet voldoen aan uw verwachtingen, dan heeft u geen verdere verplichtingen.

Informatief en klantgericht

Op onze website willen we u zo volledig mogelijk informeren over de mogelijkheden. Mocht u toch nog iets missen of graag meer informatie over een bepaald onderwerp willen opvragen, vul dan hiernaast ons contactformulier in. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe vloer.

Vriendelijke groet,
Team VloerenXperts.nl

Gratis offerte aanvragen

Helaas kunnen wij geen nieuwe aanvragen aannemen. Bent u een bedrijf en wilt u graag in contact komen met nieuwe klanten? Neem dan gerust contact met ons op.

Type code over*: captcha