Gietvloeren

Gietvloeren voor stijlvol wonen

Een gietvloer als uniek onderdeel van uw interieur? Gietvloeren werden voorheen alleen gebruikt voor industriële gebouwen, totdat men ontdekte dat een gietvloer ook als stijlvol element in woonhuizen toegepast kon worden. Het is circa dertig jaar geleden dat men tot deze ontdekking kwam. Een gietvloer misschien iets voor u? Hier bent u op de juiste plek voor het vinden van de beste vloerenspecialisten van het land!

Creatief met gietvloeren

Creatief met gietvloeren? Is dat mogelijk? Nou en of! Onze gietvloerenspecialisten informeren u graag over wat er allemaal mogelijk is. We zullen u hier alvast een voorproefje geven. Doordat gietvoeren geen naden hebben lijkt het alsof uw interieur een stuk ruimtelijker is. Ook zult u ontdekken dat het ambachtelijke karakter van een gietvloer in heel veel woningen uitzonderlijk mooi staat. Maar het is ook mogelijk om gietvloeren in uiteenlopende kleuren of met bijzondere patronen of motieven te laten leggen. Eigenlijk is elke sfeer mogelijk; van klassiek en rustiek tot trendy en modern.

Soorten gietvloeren

Gietvloeren kunnen uitgevoerd worden in verschillende materiaalsoorten. Zo zijn er gietvloeren met een cementgebonden basis. Deze zijn alleen geschikt voor industriële toepassingen en niet voor woningen. Voor woningen bestaan er kunststof gietvloeren, bijvoorbeeld polyurethaan gietvloeren. Dit zijn gietvloeren van hoogwaardige kwaliteit waar u jarenlang plezier van zult hebben. Deze vloeren zijn in allerlei kleuren en stijlen te krijgen. Het is onder andere ook mogelijk om met het mengen van de juiste kleuren een karakteristieke betonuitstraling te creëren.

Voordelen gietvloeren

Behalve dat een gietvloer gemakkelijk is af te stemmen op het interieur van elke woning biedt een gietvloer nog veel meer interessante voordelen. Wat dacht u van het feit dat gietvloeren slijtvast zijn en gemakkelijk schoon te maken zijn? Verder zijn de vloeren altijd naadloos en helemaal vlak. Het is ook mogelijk om een gietvloer te combineren met vloerverwarming. Een ander voordeel is dat gietvloeren over bestaande vloeren heen gelegd kunnen worden. Kortom; er zijn eigenlijk geen redenen om niet voor een gietvloer te kiezen!

Uw specialist in gietvloeren

Wilt u meer weten over gietvloeren? Of wilt u advies over welke gietvloeren geschikt zijn voor uw woning? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij brengen u direct online in contact met de beste gietvloer specialisten bij u in de buurt. Vraag hier vrijblijvend advies en gratis offertes aan.

Gratis offerte aanvragen

Helaas kunnen wij geen nieuwe aanvragen aannemen. Bent u een bedrijf en wilt u graag in contact komen met nieuwe klanten? Neem dan gerust contact met ons op.

Type code over*: captcha